Nieuws

Nieuws


12/09/2012 Afsluiting Sportzomer
Afgelopen zondag is de Spaanse wielerronde Vuelta afgesloten. Wederom werd rondom het wielerspektakel door Tourchampion.net een tourspel georganiseerd.

Car-Power.nl heeft vijf sets Sunbright Halogeenlampen Saphir Blue ter beschikking gesteld voor uiteenlopende categorieën binnen het toerspel. Wij bedanken de tourspelorganisatie en feliciteren natuurlijk hierbij de winnaars !

11/09/2012 Tim & Lieke Racing 
De voorbereidingen op het raceseizoen van 2013 lopen ! 
Car-Power.nl is in samenwerking met Bikealarm.nl in het nieuwe seizoen trotse sponsor van Tim & Lieke Racing.

Wilt u meer weten over het team, neem dan een kijkje op de site van Tim & Lieke Racing. 


20/06/2012 Sportzomer

De sportzomer van 2012 staat in het teken van EK Voetbal, Tour de France en de Olympische Spelen.

De Tour de France zal weer in het teken staan van Tourchampion.net. De inschrijving is vanaf vandaag geopend. Naast de uiteenlopende wielerprijzen zijn ook 5 sets Sunbright Halogeenlampen Saphir Blue door Car-Power.nl beschikbaar gesteld.

Gedurende het EK Voetbal verloten wij een scooteralarm, ter waarde van € 34,95.
Meedoen is eenvoudig. Stuur een e-mail met jouw merk motor/scooter naar info@car-power.nl
Onder alle deelnemers wordt op de finaledag 1 juli 2012 de alarmset (aangeboden door Bikealarm.nl) verloot.
21/03/2012 Uitbreiding assortiment sportluchtfilters
Met trots presenteren wij vandaag ons volledig vernieuwd assortiment luchtfilters oftwel open luchtfilters. Naast verschillende schreeuwende kleuren (blauw/geel/rood) is er ook de veelvoorkomende carbon en chroom uitvoering.

Wat goed is, dat blijft ... Vandaar dat wij de Advanced I ook nog aanbieden als vanouds ! Dit luchtfilter, welke ook nog eens in prijs verlaagd is, heeft een uniek slijtweergave. Als de witte delen op dit filter zwart verkleuren, is het filter aan vervanging toe. 

Vragen/opmerkingen ? Mail ons info@car-power.nl


29/06/2011 Tourspel: Tourchampion 2011
Zaterdag start de Tour de France 2011. Rondom het belangrijkste wielspektakel zijn er diverse tourspellen.Het grootste tourspel in de Benelux is Tourchampion, waaraan jaarlijks duizenden tourliefhebbers aan deelnemen.
Ook dit jaar beloont Car-Power.nl de "rode lantaarndrager" in het eindklassement met een set Sunbright Halogeenlampen Saphir Blue. 

Wij wensen de deelnemers in het spel Tourchampion 2011 veel succes.01/06/2011 Coming home / leaving home module
Het nieuwste produkt, hetgeen wij sinds vandaag aanbieden, is een coming-home-leaving home module.

Onze module (inbouwset) laat uw autolampen nog maximaal 45 seconden (na-)branden, nadat u de auto verlaten heeft. Op het moment, dat u het portier afsluit, branden uw koplampen voor maximaal 45 seconden en schakelen zich daarna automatisch uit. Doel is, dat de weg van de parkeerplaats tot aan de huisdeur verlicht is en het thuiskomen vereenvoudigt.
Tevens kan bij het openen van de centrale deurgrendeling zodanig ingesteld worden, dat voor maximaal 45 seconden de koplampen tijdelijk branden. Dit om de weg naar uw auto te vergemakkelijken. Tijdsduur is instelbaar van 10 tot 45 seconden. Deze inbouwset bevat een Engelstalige montagehandleiding.
Niet geschikt voor CAN-bus-voertuigen. 
De simpelste wijze om na te gaan of uw auto/motor uitgerust is met CAN-bus, is door de stekker van de originele halogeenlamp even los te koppelen van de koplamp. Vervolgens zet u het dimlicht aan. Als uw voertuig is uitgerust met CAN-bus, dan zal op uw dashboard een defect melding verschijnen van de koplamp, waarvan de stekker niet is aangesloten.


05/05/2011 Motor-/scooteralarm
Vanaf vandaag hebben wij ons assortiment uitgebreid met een motor-/scooteralarm. Dit alarmsysteem is geïntroduceerd door het Achterhoekse Bikealarm.nl. Voor wat betreft het alarmsysteem is het kort samen te vatten, als een eenvoudig te installeren doeltreffend motor-/scooteralarm. Het is een must voor iedere motor- of scooterrijder.

Ook voor de prijs hoeft u het niet te laten. Het systeem is verkrijgbaar voor slechts € 32,95 en is daarmee de goedkoopste op de Nederlandse markt.

05/07/2010 Tourspel: Tourchampion 2010
Ferry de Groot is een Nederlands journalist, radioprogrammamaker en regisseur. Van de Dik Voormekaar Show, Arie Boksbeugel bij Pisa & Verona tot adjunct-hoofdredacteur bij NOS Radio. Tot en met 2007 was De Groot voor het laatst chef d'equipe van het Radio 1-programma Radio Tour de France. Na zijn vertrek bij de NOS is Ferry de Groot tijdens de zomermaanden druk in de weer om zijn spel Tourchampion met zoveel mogelijk mensen te spelen. Ook dit jaar zijn er meer dan 7.000 deelnemers.

Car-Power.nl beloont de "rode lantaarndrager" in het eindklassement met een set Sunbright Halogeenlampen Saphir Blue.

Wij wensen de deelnemers in het spel Tourchampion 2010 veel succes.

26/10/2009 Nieuw: PDC Draadloos Parkeerhulpsysteem
Vanaf vandaag is bij Car-Power.nl een draadloos parkeerhulpsysteem leverbaar. Dit produkt geldt als aanvulling op de "bedrade" parkeerhulpsystemen. De parkeerhulp is kwalitatief hoogwaardig en geeft 100 % betrouwbaarheid.

Het artikel met 4 sensoren is verkrijgbaar voor slechts € 49,95. 

22/10/2009 Xenon adaptersets volop verkrijgbaar !
U heeft een Xenon kit gekocht en wilt deze inbouwen in uw Golf 5, BMW E39, BMW E45, Honda Olyssee of Mercedes Benz. Echter, na de aanschaf van de verlichting komt u tot de conclusie, dat de inbouw helaas niet lukt. Veelal is het probleem simpel te verklaren. U heeft geen noodzakelijke adapterset voor Xenon inbouw gekocht.

De adapterset bestaande uit twee ringen zijn schaars op internet te vinden. Bij Car-Power.nl zijn de adapterringen volop leverbaar.


07/10/2009 Uitbreiding domeinnamen - parkeerhulpsystemen !
Car-Power.nl heeft vorige week de domeinnamen www.parkeerhulpsysteem.nl en www.led-dagrijverlichting.nl vastgelegd. Op deze sites treft u ons assortiment parkeerhulpsystemen aan. Parkeerhulpsystemen worden in toenemende mate gevraagd. Logisch want het helpt parkeerschade te voorkomen. Veel verzekeringsmaatschappij bevelen de inbouw dan ook aan. De parkeerhulpsystemen van Car-Power.nl zijn compleet en de inbouw is eenvoudig. Mocht u meer informatie wensen, neemt u contact op met ons.

01/10/2009 Audi - voorsprong door techniek
Klanten van Audi hebben sinds begin dit jaar bij aankoop de keuze tussen halogeen- of LED-verlichting. De voordelen van LED-verlichting zijn de compacte inbouwmogelijkheden, energiezuinigheid (minder Co2-belastend) en herkenbaarheid. Het licht van LED lijkt op daglicht. Daarom wordt veelal de term "dagrijverlichting" in de autobranche gebruikt.

Car-Power.nl levert een drietal LED-producten. Onze produkten zijn eenvoudig in te bouwen en zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling van uw voertuig.

01/08/2009 Regelgeving gasontladingslampen (xenonlampen) vanaf 1 mei 2009
Sinds 1 mei 2009 mogen lichtarmaturen van voertuigen alleen voorzien zijn van het type lamp waarvoor ze zijn goedgekeurd. Zo moet in koplampen met een code HC, HR of HCR een halogeenlamp zitten. Gasontladingslampen (xenonlampen) horen in armaturen met een code DC, DR of DCR. 

Bovendien geldt voor iedere personenauto of bedrijfsauto, welke voor het eerst in gebruik is genomen na 31 december 2006 aanvullende voertuigeisen, namelijk:
1. een automatisch werkende niveauregeling, zodat de hoogteafstelling van de dimlichten bij wisselende belading wordt aangepast;
2. een koplampreinigingsinstallatie, zodat de koplampen kunnen worden gereinigd en hierdoor het strooilicht wordt beperkt; 
3. de dimlichten moeten zodanig zijn geschakeld, dat deze blijven branden in combinatie met de grote lichten.omtrent o.a. hoogte-instellingen en koplampreiniging.